Tryk her for se vores Salg- og leveringsbetingelser.

Ribes Broderi & Garn er en special butik inden for håndarbejde der har eksisteret i over 47 år. Butikken er kendt som forretningen der “har det hele” samt fantastisk kundeservice.

Februar 2018 blev vi kåret som månedens butik, se artikel her: https://ugeavisen.dk/ribe/Marens-butik-i-Ribe-vandt-i-februar/artikel/345814

Personale:

Butiksejer:
Maren Svendsen ( Ses til venstre på første billede)

Butiksassistent:
Karen (Ses til højre på første billede)
Mette

Maren’s søn, Allan Svendsen, har sin egen symaskineforretning hvor han 2 gange om ugen arbejder fra Ribes Broderi & Garn, hvilket er grunden til at der også er et stort udvalg af symaskiner i butikken. Han både reparerer og sælger symaskiner, samt en masse tilbehør og reservedele.

Allan’s Hjemmeside: http://www.symaskineland.dk

Udover det tager vi gerne imod sytøj, som vil blive sendt videre til Maren’s svigerdatter, Phen Svendsen, som sidder i sin systue i gravsgade. Vi anbefaler dog at man selv tager en tur over til Phen hvis man gerne vil have noget sytøj ordnet.

I begyndelsen havde butikken ingen 1. sal. Faktisk var stueetagen kun halvt så stort som nu, men som butikken gjorde fremskridt blev stueetagen udvidet, og 1. salen blev taget i brug til opbevaring af alle de fantastiske metervarer.